Danielle en Shaylo

Mijn naam is Daniëlle en ik ben 22 jaar.

Sinds november 2019 woont Shaylo bij mij. Een Australian labradoodle teefje van nu 25 weken oud. Al de helft van mijn leven heb ik psychiatrische problemen, veel behandelingen gevolgd die uiteindelijk te weinig of geen resultaat brachten. Uiteindelijk kreeg ik vanuit het GGZ de tip om eens te gaan kijken voor een hulphond om toch dingen te kunnen doen en het leven dragelijk en leefbaar te maken. Zodoende kwamen we op dat idee en kwam dus in november Shaylo bij mij wonen.

Ondanks dat het ook wel pittig is om een pupje op te voeden en ze nog zo jong is, geeft ze me nu al ontiegelijk veel liefde en hulp. Waar ik voorheen wel regelmatig in het ziekenhuis kwam of bij een arts wegens destructieve dingen, is het nu al zo dat dit door Shaylo al geminderd is van iedere week/dag na ongeveer 1x in de maand.

Ook de contacten die je krijgt met mede VIP’ers (app groepen) brengen al meer steun, samen doen, afspreken met anderen, videobellen met elkaar. Ik zit niet meer zo alleen in mijn eigen wereldje en ga weer dingen doen die ik leuk vind.

Groetjes Daniëlle en 🐾 van Shaylo

Leave a Comment