Sacha en Yindi

Lichtpuntje, dat is wat Yindi’s naam betekent. Niet wetende hoe lang ik het nog kon volhouden in mijn donkere wereldje, ging er een lichtje branden. Ze is er nu 3 maanden, en het is moeilijk, zwaar, vermoeiend, confronterend, mooi, bijzonder, fijn, maar ze heeft al meer betekend dan alle hulpverleners afgelopen 6 jaar. Het gaat allemaal nog verre van goed, maar Yindi is echt mijn grootste motivatie en ze is nog een pupje, dus ze is volop aan het ontwikkelen. Maar ze helpt me al door het er zijn, ze is waar ik ben. Ik moet eten wil ik voor haar kunnen zorgen, ze maakt me rustig door puur bij me te liggen, ze laat me in de diepste dalen toch weer lachen door haar ondeugende koppie.  Het is absoluut geen wondermiddel, maar ik zou niet meer zonder haar kunnen, ze is mijn wil om te leven en mijn kracht om te blijven vechten, blijven vechten om samen vrij te zijn.

Het is mooi om te zien wat zo’n beestje kan betekenen, zonder oordeel en met zoveel zeggen zonder woorden.

Deze weg is loodzwaar en doodvermoeiend, maar het zó waard.

Niet meer alleen, maar samen💕🐾

Liefs, Sacha & Yindi

Meer ervaringsverhalen

Leave a Comment